Υλικά:
1 λίτρο γάλα πλήρες
2 αυγά
1/5 κούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση:
Βάζουμε το γάλα σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα αυγά, και χτυπάμε με το μίξερ. Βάζουμε το αλάτι, την ζάχαρη, το λάδι και ανακατεύουμε με το μίξερ. Βάζουμε σιγά σιγά το αλεύρι και σταδιακά ανακατεύουμε με το μίξερ. Θα καταλάβετε πότε είναι έτοιμο, όταν η ζύμη θα είναι πηχτή. Τηγάνι, βούτυρο… και γίνονται τέλειες. Καλή επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ειρήνη Πανίδου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.