800 γρ. φρέσκο γάλα
1/2 κιλό φράουλες
1 κομμάτι έτοιμο παντεσπάνι
2 φακελάκια κρέμα έτοιμη πατισερί
1 σφηνάκι λικέρ τριαντάφυλλο
6 κουταλάκια γλυκού ροδοπέταλα γλυκό
Βρέχουμε το παντεσπάνι με το λικέρ τριαντάφυλλο, το κόβουμε σε κομματάκια και το προσαρμόζουμε στον πάτο του κάθε ποτηριού. Βάζουμε 2-3 φράουλες και την κρέμα που έχουμε φτιάξει με τα δυο σακουλάκια έτοιμης κρέμας και τα 800 γραμμάρια γάλα όπως γράφουν επάνω οι οδηγίες. Ξαναπροσθέτουμε φράουλες και κρεμούλα. Όταν γεμίσει το ποτήρι μας, βάζουμε επάνω μια κουταλιά γλυκού τριαντάφυλλου.
Η συνταγή είναι πρωτότυπη και φτιάχθηκε ειδικά για την Ματιά.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!