Υλικά:
Στρογγυλά μεγάλα κρεμμυδια
Μία πιπεριά
Αλεύρι
Μυζήθρα χανιώτικη ή φέτα μαλακή
Αλάτι
Νερό
Εκτέλεση:
Χρησιμοποιώντας το Διαβολάκι αλέθουμε μια πιπεριά και το τυρί. Προσθέτουμε νερό ελαφρώς ζεσταμένο, αλεύρι και αλάτι και φτιάχνουμε ένα κουρκούτι. Κόβουμε ολόκληρα τα κρεμμύδια σε φέτες ενος εκατοστού περίπου. Ξεχωρίζουμε σε ροδέλες το ενα δακτυλίδι του κρεμμυδιού από το άλλο και τα βουτάμε στο κουρκούτι. Ζεσταίνουμε λάδι κι όταν κάψει ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Χριστίνα Αμπαρτζάκη, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.