Υλικά:
3 μεγάλα κρεμμύδια
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα μπίρα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε χοντρές ροδέλες τα κρεμμύδια μας. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι τη μπίρα το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά ώστε να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός. Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι να κάψει. Μία μία τις ροδέλες τις βουτάμε στο χυλό και τις ρίχνουμε στο τηγάνι. Τις γυρίζουμε ώστε να ροδοψηθούν και από τις δύο πλευρές τους. Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις αφήνουμε να στραγγίξουν από το περίσσιο λάδι σε χαρτί κουζίνας. Έτσι γίνονται πιο ελαφρές.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.