2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
4 αυγά
Λίγο ουίσκι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια μας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λεπτές σχετικά ροδέλες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε μέσα τα κρεμμυδάκια μας με λίγο αλατάκι και ανακατεύοντας που και που τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά μέχρι να μαραθούν και να ψιλοαρπάξουν λίγο στις άκρες τους. Τότε τα σβήνουμε με λίγο ουίσκι. Στο μεταξύ έχουμε χτυπήσει τα αυγά μας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε ένα μπωλάκι και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι ανακατεύοντας πολύ καλά. Μόλις μαγειρευτεί και το αυγό μας, και πάρει το φαγητό μας μορφή ομελέτας, αποσύρουμε από τη φωτιά, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. Καλή σας όρεξη!