4 φλιτζάνια γάλα
6 κουταλιές κοφτές αλεύρι
2 κουταλιές κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
Ξεχωρίζουμε τους κρόκους των αυγών και τους χτυπάμε καλά. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα τρία φλιτζάνια γάλα και τη ζάχαρη. Τα βράζουμε ανακατεύοντάς τα ώστε η ζάχαρη να διαλυθεί καλά και το απομακρύνουμε από τη φωτιά. Σε ένα μπωλάκι διαλύουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ στο φλιτζάνι γάλα που μας έχει περισσέψει. Ρίχνουμε εκεί και τα αυγά καθώς και τις βανίλιες. Τα χτυπάμε καλά προσθέτοντας κουταλιά κουταλιά το γάλα από την κατσαρόλα προσέχοντας να μην κόψει. Ρίχνουμε το μείγμα από το μπωλάκι στην κατσαρόλα με το γάλα, την βάζουμε σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα μας.