Υλικά:
3 1/2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα που δεν έχουμε όμως βάλει πάνω στο μάτι της κουζίνας, ρίχνουμε το νερό, το κορν φλάουρ και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Στη συνέχεια βάζουμε την κατσαρόλα πάνω στη φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να αρχίσει να δένει η κρέμα μας. Τότε προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει εντελώς η κρέμα μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.