1 λίτρο γάλα
8 κουτ. σούπας σιμιγδάλι
5 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
1 πορτοκάλι
Πλένουμε το πορτοκάλι και με τον τρίφτη του τυριού παίρνουμε το ξύσμα από την επιφάνεια της φλούδας του. Κατόπιν το στύβουμε και κρατάμε το χυμό του, σουρώνοντας τον σε ψιλό σουρωτήρι. Βάζουμε μια μικρή κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας μας ανεβάζοντας τη φωτιά στο δυνατό. Στην κατσαρόλα ρίχνουμε όλα μας τα υλικά εκτός από το σιμιγδάλι. Μόλις χλιάνει το μίγμα, κατεβάζουμε το μάτι στα 2/3 της δύναμης του, ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα μας (δεν θα πάρει πάνω από 8-10 λεπτά της ώρας). Κατόπιν αποσύρουμε από τη φωτιά, μοιράζουμε σε πιατάκια ή μπωλάκια και μόλις κρυώσει την βάζουμε στο ψυγείο.