2 λίτρα γάλα
16 κουτ. σούπας σιμιγδάλι
10 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
Το ξύσμα από 4 αρωματικά λεμόνια
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα όλα μας τα υλικά και την βάζουμε στην φωτιά έχοντας ρυθμίσει την ένταση του ματιού της κουζίνας μας στα 2/3 της δύναμης του. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι η κρέμα μας να αρχίσει να πήζει. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και την αφήνουμε 5-10 λεπτά να κρυώσει λίγο η κρέμα λεμόνι. Γεμίζουμε μπωλάκια ή πιατάκια και μόλις κρυώσουν καλά τα βάζουμε στο ψυγείο.
Σημ.: Αντί για 2 λίτρα φρέσκο γάλα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε (για να κάνουμε οικονομία) δύο κουτιά εβαπορέ διαλυμένα σε 1200ml νερό.