Ζύμη για πίτες ή χωριάτικο φύλλο
1 1/2 κιλό κρέας αρνίσιο χωρίς κόκαλο
1/2 κιλό μυζήθρα Κρήτης ή ανθότυρο
1 κρέμα γάλακτος
6 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κύβους βοδινού
Δυόσμο
1 κρόκο αυγού
Λίγο βούτυρο
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ένα λίτρο νερό και τους κύβους βοδινού και τ’ αφήνουμε να βράσουν. Μόλις βράσουν βάζουμε μέσα και το κρέας. Σ’ ένα τηγανάκι σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Όταν βράσει το κρέας μας το αναμιγνύουμε με τα κρεμμυδάκια, το τυρί χοντροκομμένο και τον δυόσμο. Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε το ένα φύλλο ζύμης για πίτες. Στρώνουμε πάνω τη γέμιση και την περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλο ζύμης, χτυπάμε με λίγο νερό τον κρόκο του αυγού και αλείφουμε με αυτό την πίτα μας. Την ψήνουμε για 45 λεπτά σε μέτριο φούρνο.