1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 1/2 κιλό αρνί ψαχνό
1 κεσεδάκι γιαούρτι
3 κρεμμύδια ξερά
250γρ. τυρί φέτα
250γρ. ανθότυρο
1 αυγό
Λίγο Βιτάμ
Αλάτι, πιπέρι
Ζητάμε καταρχήν από τον χασάπη μας, να ξεκοκαλίσει το αρνάκι και να μας αφαιρέσει τα μεγάλα κομμάτια λίπους (όχι εντελώς) γιατί εκεί είναι η νοστιμάδα!
Αφού πλύνουμε καλά το κρέας μας, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε και τα κρεμμύδια μας. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο βιτάμ και όταν κάψει, τσιγαρίζουμε σε αυτό το κρέας και τα κρεμμύδια. Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα περίπου. Πέντε λεπτά πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά, το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα τυριά μας θρυμματισμένα και το γιαούρτι ανακατεύοντας καλά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα βουτυρώνοντας τα και ανάμεσα. Ρίχνουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα της κατσαρόλας. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, επίσης βουτυρωμένα ανάμεσα τους. Σε ένα μικρό μπωλάκι, χτυπάμε το αυγό με λίγο νερό και μια πρέζα αλάτι. Με αυτό αλείφουμε καλά από πάνω την κρεατόπιτα μας και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Καλή επιτυχία.