Υλικά:
4 μπριζόλες χοιρινές
Κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε 2 κουταλιές λάδι στο τηγάνι, προσθέτουμε τις μπριζόλες και τις σωτάρουμε και από τις δύο πλευρές. Σε ένα ποτήρι βάζουμε το 1/3 με κόκκινο κρασί, συμπληρώνουμε το υπόλοιπο ποτήρι με νερό και με το μείγμα αυτό τις σβήνουμε. Τις αλατίζουμε, σκεπάζουμε με το καπάκι και τις αφήνουμε να πιουν όλο το ζουμί. Συνοδεύονται άριστα με ρύζι ή πουρέ πατάτας. Καλοφάγωτες!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.