1 1/4 κούπες αλεύρι ολικής αλέσεως
4 κουταλιές βούτυρο
1 1/2 κουταλιά ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πάπρικα
Σουσάμι
Χονδρό αλάτι
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, την πάπρικα και το αλάτι. Προσθέτουμε σε λεπτές φετούλες ξυσμένο το βούτυρο και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε περίπου 1/4 της κούπας νερό έτσι ώστε να μην κολλάει η ζύμη μας και βάζουμε και το σουσάμι (ποσότητα ανάλογα με το γούστο μας). Μοιράζουμε το μείγμα μας σε ίσου μεγέθους μπαλάκια. Σε ένα αλευρωμένο αντικολλητικό χαρτί ανοίγουμε με τον πλάστη την ζύμη μας όσο λεπτή την θέλουμε (δεν θα φουσκώσει). Κάθε φύλλο που ανοίγουμε το κόβουμε σε τετραγωνάκια ίδιου μεγέθους. Πασπαλίζουμε με λίγο χονδρό αλάτι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου δέκα λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς πριν τα αποθηκεύσουμε σε κουτί για μπισκότα ή σε σακούλα τροφίμων.