2 1/2 κούπες κουσκούς
1 κούπα κράνμπερις
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1 κούπα κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1/2 κούπα κάσιους χοντροκομμένα
1/4 κούπας ξανθές σταφίδες
2 κύβους νοστιμιάς λαχανικών
1 κουταλιά κάρυ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βράζουμε 4 κούπες νερό. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια και την κόκκινη πιπεριά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το κάρυ και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τους κύβους και το βραστό νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις σταφίδες, τα κράνμπερις και το κουσκούς. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και αποσύρουμε για πέντε – δέκα λεπτά από τη φωτιά. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και τα κάσιους, ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε!