Υλικά:
450 γρ. Κους κους
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 καρότο ψιλοκομμένο
Μισό πελτέ ή 1 κύβο μοσχαρίσιο
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε νερό σε μια κατσαρόλα για 15 λεπτά. Ύστερα προσθέτουμε το κους κους και το βράζουμε για 10 λεπτά. Κατόπιν βάζουμε το πελτέ ή το μοσχαρίσιο κύβο, το ελαιόλαδο και το καρότο και βράζουμε για 23 λεπτά. Έτοιμο. Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Πολυτίμη Χαντζου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.