Υλικά:
500γρ. κους κους
1 κύβο νοστιμιάς βοδινού
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα λαχανικά μας. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κους κους, αλάτι, πιπέρι, τον κύβο νοστιμιάς, βραστό νερό και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για είκοσι λεπτά περίπου. Το κους κους με λαχανικά είναι έτοιμο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.