Υλικά:
500γρ. κους κους
1 κουταλιά γεμάτη πελτέ ντομάτας
2 καρότα ψιλοκομμένα
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε το κους κους για ένα λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε βραστό νερό και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να πάρει μια βράση για δέκα λεπτά και προσθέτουμε τον πελτέ, τα καρότα και το σέλινο. Βράζουμε για είκοσι λεπτά ακόμη και το κοκκινιστό κους κους μας είναι έτοιμο!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.