1 κουτάκι Σουρωτή
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (όσο πάρει για να γίνει ένας ωραίος χυλός)
Αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
Φτιάχνουμε το κουρκούτι και ρίχνουμε μέσα ότι αγαπάμε… μπακαλιάρο, κολοκυθάκια, πατάτες, μύδια, γαύρο φιλέτο! Αφήνουμε το μείγμα με ότι θέλουμε να τηγανίσουμε για μια ώρα στο ψυγείο και μετά καίμε λάδι (μισό-μισό) μέχρι να καπνίσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ξεκινάμε το τηγάνισμα.
Το αποτέλεσμα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από αυτό των εστιατορίων. Ιδανικό για τηγάνισμα μπακαλιάρου!!! Εδώ μπακαλιάρος κατεψυγμένος σε ρόλο.
Σας φιλώ… Σας ευχαριστώ όλους… για όλα!
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.