Υλικά:
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 κουταλιές λάδι
2 φλιτζάνια μπίρα ή σόδα (ανθρακούχα)
Λίγο ούζο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένας χυλός και τον αφήνουμε να σταθεί για μία τουλάχιστον ώρα πριν τον χρησιμοποιήσουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.