Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
2 κουνουπίδια ίδιου μεγέθους
2 καρότα βρασμένα
1/2 κρεμμύδι ξερό
3 σκελίδες σκόρδο
50γρ. σάλτσα σόγιας
1 κ.γ. κάρυ
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Βγάζουμε τα κουνουπίδια μας από το νερό με ξύδι που τα είχαμε βάλει και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Στο μπλέντερ βάζουμε τα καρότα, το κρεμμύδι, τα σκόρδα, τη σάλτσα σόγια, κάρυ, πιπέρι, αλάτι, ελαιόλαδο και τα χτυπάμε να γίνει μια ωραία σάλτσα. Με αυτή τη σάλτσα αλείφουμε τα κουνουπίδια μας καλά με ένα πινέλο. Τα τυλίγουμε από πάνω με άλλο ένα κομμάτι λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 50 λεπτά της ώρας. Σερβίρουμε σε μεγάλο πιάτο ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!