1 κουνέλι σε μερίδες
4 κρεμμύδια ξερά
4 σκελίδες σκόρδο
4 κλαράκια δεντρολίβανο
1 κρασοπότηρο κρασί
2 κουταλιές μαργαρίνη
Αλάτι, πιπέρι
Ξεφλουδίζουμε σκόρδα και κρεμμύδια χωρίς να τα κόψουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την μαργαρίνη να κάψει και σε αυτήν τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κουνελιού. Κατόπιν προσθέτουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι, το δεντρολίβανο, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και ένα ποτήρι νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κουνέλι μας να βράσει σε χαμηλή φωτιά ελέγχοντάς το που και που για υγρά και γυρίζοντας λίγο τα κομμάτια του. Σερβίρουμε μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο.