Υλικά:
1 κουνέλι
50 γρ. βούτυρο ή βιτάμ
2 κουταλιές μουστάρδα dijon
1/2 κρασοπότηρο άσπρο κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Πάπρικα
Εκτέλεση:
Αφήνουμε το βούτυρό μας να μαλακώσει καλά και το ανακατεύουμε σε ένα μπωλάκι με μουστάρδα ντιζόν. Αλατοπιπερώνουμε καλά το κουνέλι με αλάτι, πιπέρι και πάπρικα, κατόπιν το αλείφουμε καλά με το μίγμα της μουστάρδας και το βάζουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ανασηκώνουμε το χαρτί και περιχύνουμε το κουνέλι με το κρασί. Τυλίγουμε και κλείνουμε καλά το χαρτί και το περιτυλίγουμε και με αλουμινόχαρτο. Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μιάμιση περίπου ώρα. Όταν το κουνέλι μας ψηθεί το σερβίρουμε σε πιατέλα και το περιχύνουμε με το ζουμί που έμεινε στο αντικολλητικό χαρτί.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.