3/4 κιλού κουνέλι
1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα
2 κρεμμύδια ξερά
2 καρότα
3 κουταλιές αλεύρι
1 φλυτζάνι κρασί κόκκινο
Θυμάρι, δάφνη, σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες και το βάζουμε σε ένα μπωλ μαζί με το κρασί, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα καρότα σε φέτες, και τα αφήνουμε στο ψυγείο.
Την επόμενη ημέρα βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και εκεί σοτάρουμε το κουνέλι από όλες τις πλευρές του. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα χορταρικά, τα μυρωδικά, αλατοπίπερο και πασπαλίζουμε με το αλεύρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το ζουμί της μαρινάδας, μετριάζουμε τη φωτιά, καπακώνουμε και αφήνουμε το κουνέλι να σιγοβράσει. Λίγο πριν γίνει το φαγητό μας προσθέτουμε και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε σε ξεσκέπαστη κατσαρόλα μέχρι η σάλτσα να γίνει πηχτή.