Υλικά:
1 κιλό φάριν απ
2 βιτάμ
1/4 κιλού ζάχαρη
3 αυγά
Λίγο κονιάκ
2 βανίλιες
1 πορτοκάλι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τη ζάχαρη με το βιτάμ και τα αυγά. Προσθέτουμε τις βανίλιες, το κονιάκ, το ξύσμα από το πορτοκάλι και χτυπώντας σε χαμηλή ταχύτητα προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα αραδιάζουμε στο ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε για 20-30 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.