200γρ. αλεύρι αμυγδάλου (πούδρα)
200γρ. αλεύρι
80γρ. βούτυρο ή λάδι
60γρ. ζάχαρη
2 αυγά μεγάλα
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Λίγη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά το βούτυρο με τα αυγά και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε την πούδρα αμυγδάλου και στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι (ανακατεμένο με το μπέικιν) και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει εύπλαστο και ομοιογενές το μείγμα μας.
Μοιράζουμε την ζύμη μας σε ίσα κομμάτια και πλάθουμε μπαστούνια που τα κάνουμε σπείρες ή δίνουμε όποιο σχήμα θέλουμε. Τα βουτάμε σε κρυσταλλική ζάχαρη και τα απλώνουμε πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε για 20 με 30 λεπτά και τα απολαμβάνουμε αμέσως μόλις κρυώσουν!