1 κιλό αλεύρι
6 αυγά
1 φλυτζάνι φρουκτόζη
1 3/4 του φλυτζανιού μαργαρίνη (1 3/4 συσκευασίας)
1/2 φλυτζάνι γάλα
5 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
3 βανίλιες
1 κρόκο για το άλειμμα
Ζεσταίνουμε ελαφρά το γάλα και λιώνουμε τη μαργαρίνη. Σε ένα μπωλ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και κάνουμε μια γουβίτσα στο κέντρο του. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη φρουκτόζη και τα αυγά. Ρίχνουμε το μείγμα στο αλεύρι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε προσθέτοντας το γάλα και τις βανίλιες, μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη και αφράτη ζύμη. Πλάθουμε τα κουλουράκια μας στο σχήμα που θέλουμε και τα αλείφουμε με τον κρόκο του αυγού αραιωμένο με λίγο χλιαρό νερό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για τρία τέταρτα περίπου.