Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
2 κουνουπίδια
2 κρεμμύδια ξερά μεγάλα
3-4 σκελίδες σκόρδο
4-5 ντομάτες τριμμένες
Λίγη σάλτσα ντομάτας
Λίγη κανέλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Λεμόνι
Σε μια γάστρα βάζουμε βάζουμε όλα μας τα υλικά, λίγο νεράκι, ανακατεύουμε καλά, σταυρώνουμε το φαγητό μας και ψήνουμε στο φούρνο για 50 λεπτά της ώρας με τη γάστρα σκεπασμένη. Σερβίρουμε στύβοντας λίγο λεμόνι και ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!