Υλικά:
Κοτόπουλο στήθος
Ρίγανη
Φιδέ
Λάδι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αυγό και λεμόνι (για το αυγολέμονο)
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κοτόπουλο καλά σε μια κατσαρόλα με νερό. Ύστερα το αφαιρούμε και μέσα στο νερό ρίχνουμε 1-2 μπαλίτσες φιδέ, το αλάτι και λίγο λάδι. Παίρνουμε το κοτόπουλο (τη ψίχα), τη κόβουμε σε μικρά κομμάτια με τα χέρια μας (τη μαδάμε) και τη ρίχνουμε στη κατσαρόλα. Λίγο πριν τη βγάλουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη ρίγανη, λίγο λάδι ακόμα και το πιπέρι.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Δήμητρα Καραγιάννη, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.