Υλικά:
1 κοτόπουλο
1/2 – 1 λεμόνι
250γρ. γιαούρτι στραγγιστό
6 – 8 κουταλιές μαγιονέζα
1/2 αγγούρι φρέσκο
Λίγο αγγουράκι τουρσί
Λίγη κάπαρη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κοτόπουλο, αφαιρούμε τις πέτσες και τα κόκαλα και το ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι, την κάπαρη, το αγγουράκι, το αγγούρι κομμένο σε κυβάκια και ανακατεύουμε καλά προσθέτοντας λίγη λίγη την μαγιονέζα. Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις για μισή τουλάχιστον ώρα και σερβίρουμε την νόστιμη κοτοσαλάτα μας.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Όλγα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.