Υλικά:
1 κοτόπουλο
1/2 – 1 λεμόνι
250γρ. γιαούρτι στραγγιστό
6 – 8 κουταλιές μαγιονέζα
Καλαμπόκι
Ζαμπόν
Πάπρικα
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κοτόπουλο, βγάζουμε κόκαλα και πέτσες και το κόβουμε σε κομματάκια με το μαχαίρι. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το γιαούρτι, το καλαμπόκι, το ζαμπόν ψιλοκομμένο, μπόλικη πάπρικα και ανακατεύουμε καλά προσθέτοντας σταδιακά την μαγιονέζα. Αφήνουμε την κοτοσαλάτα στο ψυγείο να σταθεί για μισή τουλάχιστον ώρα και σερβίρουμε.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Όλγα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.