2-3 κούπες ψημένο ή βραστό κοτόπουλο ψαχνό
1 μάνγκο
4 κούπες κομμένο φρέσκο τρυφερό σπανάκι
1/2 κρεμμύδι ξερό
1/4 κούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλιά μουστάρδα τύπου dijon
1 κουταλάκι μέλι
Αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε σε κυβάκια το κοτόπουλο, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια και το μάνγκο. Κόβουμε σε πολύ λεπτές ροδέλες (ημικύκλια) το κρεμμύδι και τις ξεχωρίζουμε μεταξύ τους. Πλένουμε, στραγγίζουμε και κόβουμε το σπανάκι. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο. Σε μια σαλατιέρα στρώνουμε το σπανάκι, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το μάνγκο και το κοτόπουλο. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.