Υλικά:
4 στήθη κοτόπουλου φιλέτο
12-16 φέτες μπέικον χοντροκομμένο
4 κουταλιές καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές πολτοποιημένο σκόρδο
Λίγο φρέσκο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλάκι αναμειγνύουμε τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο. Αλείφουμε τα φιλέτα μας ένα ένα με αυτό το μείγμα. Τυλίγουμε κάθε ένα από τα φιλέτα με 3-4 φέτες μπέικον ώστε να καλυφθεί όλη τους η επιφάνεια. Τα στρώνουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψάκι, πασπαλίζουμε με το μείγμα της ζάχαρης (όσο περίσσεψε) και τα ψήνουμε στο φούρνο να ροδοκοκκινίσουν. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.