Κοτόπουλο που μας έχει περισσέψει
Ρύζι που μας έχει περισσέψει
1-2 κρεμμύδια ξερά ή 6 κρεμμυδάκια φρέσκα
Λίγα μανιτάρια φρέσκα
1 κούπα κατεψυγμένο αρακά ή ανάμεικτα λαχανικά
Γκαράμ μασάλα (Garam Masala)
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τον αρακά ρίχνοντας αλάτι. Προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο νερό και τα αφήνουμε για λίγο να μαγειρευτούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο, το ρύζι, πασπαλίζουμε με γκαράμ μασάλα και μαγειρεύουμε ξανά για 5-10 λεπτά. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!