Υλικά:
1 κοτόπουλο κομμένο σε μικρές μερίδες
Αλεύρι
Αλάτι πιπέρι
Λάδι
Εκτέλεση:
Αλατίζουμε και πιπερώνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου. Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε αλεύρι και εκεί μέσα αλευρώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Σε ένα τηγάνι βάζουμε μπόλικο λάδι να κάψει καλά και όταν αυτό γίνει τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Γυρίζουμε με δύο πιρούνια τα κομμάτια (για να μην τρυπήσουμε το κρέας) έτσι ώστε να ροδοψηθούν από όλες τις πλευρές τους.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.