1/2 κιλό κοτόπουλο
1/4 κιλού ρύζι
1/4 κιλού μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
10 ντοματίνια
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αφαιρούμε την πέτσα και τα κόκαλα από το κοτόπουλο και το κόβουμε σε λωρίδες. Σε γουόκ ή βαθύ τηγάνι βράζουμε το ρύζι μας και όταν μαγειρευτεί ώστε να κρατάει λίγο το σουρώνουμε και το αφήνουμε κατά μέρος. Στεγνώνουμε το γουόκ μας και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Εκεί τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο και στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Μαγειρεύουμε για δέκα λεπτά προσθέτοντας ελάχιστο νερό, αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια βάζουμε το καλαμπόκι, τα ντοματίνια και το ρύζι και τα μαγειρεύουμε για πέντε λεπτά. Σερβίρουμε κι απολαμβάνουμε.