4 φιλέτα κοτόπουλο στήθος
250γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πορτοκαλί
1 κρεμμύδι
1 ποτήρι του κρασιού κρασί ροζέ
1 λεμόνι (τον χυμό)
1 κουτάκι μπύρα
Λίγο θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες. Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σε αυτά μαρινάρουμε το κοτόπουλο μας για δύο ώρες στο ψυγείο. Κατόπιν λαδώνουμε καλά ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το περιεχόμενο του μπωλ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο μας και να φύγουν τα πολλά υγρά (προσοχή όχι να στεγνώσει τελείως). Σερβίρουμε με την σαλτσούλα του και συνοδεύουμε με ρύζι. Καλή όρεξη.