1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
1 κιλό ντομάτες
2 ποτηράκια κρασί
3 σκελίδες σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
3 κόκκους μπαχάρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο χοντροκομμένο και τα κομμάτια κοτόπουλου κι ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, τη δάφνη, το μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι και τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες στο μούλτι. Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε κι αυτά στην κατσαρόλα. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για μια ώρα και ένα τέταρτο περίπου.