Υλικά:
Κοτόπουλο μαγειρεμένο
Κρεμμύδια
Πασάτα ντομάτας
Δαφνόφυλλο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φετούλες και τα τσιγαρίζουμε μέσα σε λίγο ελαιόλαδο. Όταν αρχίσουν να μαραίνονται προσθέτουμε λίγο πουμαρό (πασάτα), αλάτι, πιπέρι, το δαφνόφυλλο και το κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομματάκια. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και απολαμβάνουμε ένα κοτόπουλο στιφάδο που όχι μόνο δεν φαίνεται πως έχουμε χρησιμοποιήσει κοτόπουλο που μας περίσσεψε, αλλά θα μας κερδίσει με την υπέροχη γεύση του! Καλή όρεξη!
Τη συνταγή αυτή μας την έδωσε η Αλέκα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.