Υλικά:
2 φιλέτα κοτόπουλου
Πράσα
Κρεμμύδια
Καρότο
Σκόρδο
Μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 ποτήρι λευκό κρασί
Zυμάρι μαλακό
Aλεύρι
1 αυγό
Εκτέλεση:
Ροδίζω τα φιλέτα στο τηγάνι, προσθέτω όλα τα λαχανικά και σβήνω με το κρασί. Αλείφω τη γάστρα με αλεύρι, τοποθετώ τα υλικά, πασπαλίζω με αλεύρι και καλύπτω την επιφάνεια με ζυμάρι σαν παχύρευστο χυλό. Αλείφω με το αυγό και φουρνίζω. Κεκαλυμμένη ηδονή!
Η συνταγή αυτή περιλαμβάνεται στο βιβλίο «Νόστιμη ποίηση», του Αντώνη Καρτσάκη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.