4 στήθη κοτόπουλο
Πράσινη – κόκκινη – κίτρινη πιπεριά
Ελιές
Φέτα
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
Κρασί κόκκινο
Αφού ξεπλύνουμε τα στήθη κοτόπουλου, τα σχίζουμε στην μέση χωρίς να τα κόψουμε σε δύο κομμάτια. Ανοίγουμε το κάθε στήθος και βάζουμε τριμμένη την φέτα, κομμένη σε φέτες χωρίς κουκούτσι ελιά, πιπέρι – αλάτι – ρίγανη, και ψιλοκομμένα ελαφρώς μαραμένα σε καυτό λάδι τα τρία χρώματα από τις πιπεριές. Τα κάνουμε ρολό με σπάγκο και τα τσιγαρίζουμε στο λάδι. Στην συνέχεια τα σβήνουμε με κόκκινο κρασί. Προσθέτουμε νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 – 25 λεπτά. Όταν κρυώσουν κόβουμε τον σπάγκο και τα κόβουμε σε ροδέλες. Τα τοποθετούμε στο πιάτο προσθέτοντας καλή παρέα και άφθονη όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή, καθώς και την φωτογραφία που την συνοδεύει, μας τα έστειλε ο καλός μας φίλος Ορφέας, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε το blog του Ορφέα, «ΤΟΥΙΤΥ», κάνοντας κλικ εδώ!