Υλικά:
1 κοτόπουλο
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές κόκκινες
2 πιπεριές κίτρινες
8 κρεμμύδια ξερά
1/2 κιλό μανιτάρια
1 ποτήρι ξύδι
1 ποτήρι λάδι
1 κονκασέ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μερίδες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και εκεί τσιγαρίζουμε το κοτόπουλό μας για 10 λεπτά. Τρίβουμε τα κρεμμύδια, κόβουμε τις πιπεριές μας σε μπαστουνάκια και σε φετούλες τα μανιτάρια. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά μας και αφήνουμε να γίνει το φαγητό μας. Σε ένα πυρέξ αδειάζουμε το φαγητό μας και ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να πιεί τα υγρά του.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.