1 μεγάλο φιλέτο στήθους κοτόπουλου
250γρ. σπανάκι
250γρ. μπρόκολο
100γρ. κριμ τσιζ
1/2 κούπα ντομάτες ψιλοκομμένες ή κονκασέ
1/2 κούπα τριμμένα κίτρινα τυριά
4-6 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κουταλάκι ιτάλιαν μιξ
Ελαιόλαδο
Λίγο μπούκοβο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια το κοτόπουλο. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στη κατσαρόλα μας να ζεσταθεί και όταν αυτό γίνει ρίχνουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου. Τα ανακατεύουμε καλά για πέντε – έξι λεπτά να χρυσίσει το κοτόπουλο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμη να πάρει άρωμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μπαχαρικά μας, το μπρόκολο και το σπανάκι και μαγειρεύουμε λίγο ακόμη. Τέλος ρίχνουμε το τυρί και το κριμ τσιζ και μαγειρεύουμε για τρία – τέσσερα λεπτά. Το κοτόπουλο είναι έτοιμο να το γευτούμε και να το απολαύσουμε συνοδεύοντάς το με ρύζι, ζυμαρικά κ.α.