2 μεγάλα στήθη κοτόπουλου (φιλέτο)
1 κούπα σάλτσα πέστο
3-4 ντομάτες
1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα ή γκούντα ή μείγμα διαφόρων τυριών
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε ένα πυρέξ βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε στη μέση τα στήθη του κοτόπουλου, τα αλατοπιπερώνουμε και τα στρώνουμε πάνω στο ελαιόλαδο. Απλώνουμε πάνω στο κοτόπουλο τη σάλτσα πέστο. Κόβουμε σε ροδέλες τις ντομάτες και σκεπάζουμε όλη την επιφάνεια του φαγητού μας. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα εξαιρετικά καλοψημένο κοτόπουλο που διατηρεί όλους του τους χυμούς! Καλή όρεξη!