2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
1/2 κιλό ζυμαρικά πένες
1/2 κούπα τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1/2 κούπα τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
1/2 κρεμμύδι ξερό
1/2 πράσινη πιπεριά
1/2 κόκκινη πιπεριά
2 σκελίδες σκόρδο
2 συσκευασίες ντοματάκια κονκασέ
Πάπρικα
Βασιλικό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Προαιρετικά λίγα ακόμη τριμμένα τυριά για πασπάλισμα κατά το σερβίρισμα
Βράζουμε αλ ντέντε και στραγγίζουμε τα ζυμαρικά μας. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Κόβουμε σε μικρά κυβάκια το κοτόπουλο και το πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και βασιλικό. Σε ένα ευρύχωρο ψηλό τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και μέσα του τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά τα κρεμμύδια και τις πιπεριές αλατίζοντάς τα ελαφρά. Προσθέτουμε και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αυξάνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Μαγειρεύουμε για πέντε λεπτά και γυρίζουμε το κοτόπουλο να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Προσθέτουμε τα ντοματάκια κονκασέ, την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε σε ταψί τα ζυμαρικά μας, προσθέτουμε και τη σάλτσα με το κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με την μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 μέχρι να ροδίσει καλά το κοτόπουλο με πένες. Το αφήνουμε να σταθεί για 5-10 λεπτά και το σερβίρουμε για να το απολαύσουμε.