500γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο
2 κούπες μπουκετάκια μπρόκολου
1 κούπα ψιλοκομμένα καρότα
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
4 κουταλιές σόγια σως
3 κουταλιές μέλι
1 κουταλιά κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε κομματάκια. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μέσα σωτάρουμε τα καρότα και το μπρόκολο μέχρι να μαλακώσουν. Βγάζουμε τα λαχανικά από το τηγάνι και τα διατηρούμε ζεστά. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και μέσα σωτάρουμε το κοτόπουλο. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα ροδοκόκκινο. Προσθέτουμε και το σκόρδο και το γυρίζουμε μερικές φορές ακόμη. Τέλος ρίχνουμε και τα ζεστά λαχανικά και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Σε ένα μπωλ χτυπάμε 4 κουταλιές νερό, το μέλι και τη σόγια σως. Σε άλλο μπωλ ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με 1 κουταλιά κρύο νερό. Ρίχνουμε το μείγμα με τη σόγια σως στο κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό. Ρίχνουμε και το κορν φλάουρ και το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε το φαγητό μας σκέτο ή συνοδευόμενο με ρύζι ή ζυμαρικά.