1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
1/2 βαζάκι λιαστές ντομάτες (περίπου 15 κομμάτια)
1 κούπα φέτα τυρί θρυμματισμένη
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. γλυκού Garam Masala
1 κουτ. σούπας ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε το κοτόπουλο μας σε κύβους (1-2 εκατοστών) και το βάζουμε μαζί με το λάδι από τις λιαστές ντομάτες σε μια σουπιέρα να σταθεί στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες.
Βάζουμε σε ένα γουόκ λίγο ελαιόλαδο και μόλις αυτό κάψει ρίχνουμε μέσα τις σκελίδες του σκόρδου κομμένες στη μέση κατά μήκος. Όταν αρχίσουν να ροδίζουν τις αφαιρούμε από το σκεύος. Σκοπός μας ήταν να αρωματίσουμε λίγο το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο (χωρίς το λάδι που το μαρινάραμε), λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και το γκαράμ μασάλα. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να θωρακιστεί το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για έξι με επτά λεπτά. Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε για άλλα επτά λεπτά το μαγείρεμα και σβήνουμε το μάτι. Ρίχνουμε μέσα τη φέτα και ανακατεύουμε συνεχώς για δύο με τρία λεπτά. Τέλος προσθέτουμε τη ρίγανη, ρίχνουμε ένα καλό ανακάτεμα και το κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα και φέτα είναι έτοιμο να το απολαύσουμε. Συνοδεύει άριστα πιλάφι, ζυμαρικά και πατάτες τηγανητές.