4 μικρά στήθη κοτόπουλου φιλέτα
8 σπαράγγια
1-2 κολοκυθάκια
1 κόκκινη ή κίτρινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1/2 κούπα σάλτσα μπάρμπεκιου
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Για κάθε πακέτο με κοτόπουλο και λαχανικά θα χρειαστούμε δύο μεγάλες κόλλες αλουμινόχαρτου (αν είναι να ψηθούν στη σχάρα) ή αντικολλητικού χαρτιού (αν είναι να ψηθούν στο φούρνο).
Χτυπάμε λίγο τα φιλέτα μας να ανοίξουν και να λεπτύνουν και τα αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε το καθένα τους πάνω σε διπλό αλουμινόχαρτο. Αλείφουμε τα στήθη με την σάλτσα μπάρμπεκιου. Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες, τις πιπεριές σε μπαστουνάκια. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και εκεί ανακατεύουμε τα λαχανικά μας να λαδωθούν από όλες τις πλευρές τους. Τα μοιράζουμε εξ ίσου στα πακέτα. Κρατώντας την βάση του κάθε σπαραγγιού πιέζουμε απαλά λίγο πιο πάνω να λυγίσει και το σπάμε στο πιο χαμηλό του σημείο. Κρατάμε το μακρύ μέρος του σπαραγγιού και το βουτάμε κι αυτό στο μείγμα του ελαιολάδου. Βάζουμε 2 σπαράγγια σε κάθε πακέτο. Προσθέτουμε λίγο ακόμη αλάτι και πιπέρι. Διπλώνουμε τις άκρες του αλουμινόχαρτου ή του χαρτιού έτσι ώστε να το καλύψουμε όλο και να κλείσει καλά από όλες τις πλευρές του. Επαναλαμβάνουμε με το άλλο φύλλο. Τοποθετούμε τα πακέτα μας σε σχάρα και ψήνουμε και από τις δύο πλευρές ή σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς. Εάν ψήνουμε στο φούρνο, λίγο πριν ψηθεί εντελώς εάν θέλουμε ανοίγουμε τα πακετάκια στο πάνω μέρος τους και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη. Βγάζουμε τα πακέτα από την εστία θέρμανσης, τα αφήνουμε να σταθούν για λίγο και στη συνέχεια τα σερβίρουμε και τα απολαμβάνουμε.