Υλικά:
Κοτόπουλο στήθος
Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Ένα λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε καλά το κοτόπουλο το οποίο έχουμε κόψει σε μπουκίτσες. Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με αλατάκι και πιπεράκι. Προσέχουμε να μην μας κολλήσει η κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε συνεχώς όσο βράζει ενώ το έχουμε και σε χαμηλή φωτιά. Αφού βράσουν για δέκα πέντε λεπτάκια στη συνέχεια ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού. Το αφήνουμε να βράσει για πέντε λεπτάκια ακόμα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Χρύσα Τσαχτσιρη, και την ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.