1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
350 γρ. ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
1 κρεμμύδι ξερό
6 κρεμμύδια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρασοπότηρο ούζο
Λίγο βασιλικό και μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις μερίδες κοτόπουλου και τις ροδίζουμε απ’ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το ούζο και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για λίγο. Κατόπιν προσθέτουμε τις ελιές, τα φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι, λίγο νερό και αφήνουμε να μαγειρευτούν σκεπασμένα σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο βασιλικό και μαϊντανό.