Υλικά:
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 κιλό αρακά
2 κονσέρβες ντοματάκι ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Λίγο άνηθο
Αλάτι πιπέρι
Λάδι
Εκτέλεση:
Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα μας, το καίμε και μέσα του ρίχνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου ώστε να τσιγαριστούν ελαφρά από όλες τις μεριές τους. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και όταν τσιγαριστούν λίγο κι αυτά, ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό, τον αρακά, τον άνηθο, τα ντοματάκια και ανακατεύουμε ώστε το κρεμμύδι να πάει παντού. Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.